Gitarrer

Alltså man borde lära sig att spela gitarr. Bara att lyssna på dagens låt som kommer här nere sedan.
Det är ju så enkelt att spela egentligen det är bara att lära sig 4-5 accord så kan man spela många låtar. Kanske ska ta tag i det i sommar och försöka att lära sig? Har ju lite tid över nu iaf...

Dagens Låt: John Butler Trio - Ocean
Han spelar låten på en 11-strängad gitarr, vilket är helt fantastiskt att titta på!

Föresten min bojkott av msn och Facebook går kanon. Man klara sig jättebra utan dessa sakerna, visst kan det blir lite långtråkigt hemma men jag klara mig. Pluggar ju ändå! Sedan kan man alltid ringa till folk. Som man gör med en telefon! ;)
Nu är det snart dags för sista innebandyträningen innan sommaren. Får se om jag har mer flyt nästa år. (läs tidagare inlägg)

Tack som fan kap kun kap!

What's it feel like to be a ghost?

Hej hopp!!!
Usch fy och blä säger jag. Idag är det lördag men känns mer som söndag. Hade ju tenta i torsdag som gick åt helvete... blir så trött när man känner att man kan uppgiften men ändå får man inte ihop den på slutet. Men bara mig själv att skylla, skippade även kryssingen för att göra tentan. Vilket man kan känna att nu gjorde jag felbeslut igen! Men ändå skolan måste gå först! Dags att börja jobba bort allt så man kan sluta om ett år.

Torsdag och Fredagen blev toppen ändå! Varit med Ninna och Dreij typ hela tiden. Vi tre som avstog kryssingen för skola och annat! Men sällan jag har varit så sliten som när jag vaknade i fredags.... FY FAN säger jag! Var fortfarande bakfull när jag blev utlurad igen kl halv 10 på kvällen. MYSIGT! :D Föresten att bada kl halv 3 på natten är inte så jävla bra ändå! Bästa är ändå Dreij som lägger sig på bryggan helt naken och ska lufttorka!!!! VA FAN liksom! Och Ninna som prompt ska bada! Men doppar enbart fötterna pga att det är så jävla kallt så hon backar ur!



Jönköping kan vara rätt vackert ändå!

Mmm jag skrev i ett tidigare inlägg att jag skulle bojkotta MSN och Facebook någon gång. Den gången är nu! Jag tänkte att va fan jag ska ändå plugga då kan jag lika väl skita i att kolla de där sakerna. Så jag ska försöka hålla ut i en vecka nu. Började i torsdags, så lagom efter sista kårenkvällen på torsdag kan man kolla igen. Idag är det lördag vilket gör det till tre dagar och jag har klarat mig utmärkt än så länge, fast ändå sjukt att man kan känna att man verkligen behöver kolla ibland!!! Facebook är satans verktyg!

Dagens låt: Taking Back Sunday - What's it feel like to be a ghost?
Från soundtracket till Transformers kommer denna låten. Härlig låt och titeln gör att man faktiskt funderar hur det känns att vara ett spöke. Fast det kanske bara är jag som gör det? Jag är ju inte som alla andra heller!

Föresten kul att bli uppringd av folk på kryssingen som frågar vart jag är och vilken hytt jag har! Men skönt att veta att några saknade mig iaf =) Nu ska jag försöka ta tag idagen igen. Pluggat och varit duktig! Kanske diska eller se om man kan hitta någon som gör något slappt idag. Malin jobbar och Wennlo skulle plugga. Jaja här blir det inga barn gjorda iaf.

Whoop Whoop!



10 Klassiker kl 10

Rubriken kommer från ett radioprogram som går kl 10 varje vardag på Mixmegapol Göteborg.
Fick höra två låtar idag som verkligen är klassiker. Det blir väldigt blandat iaf.

John Farnham - You're The Voice
Enya - Anywhere Is

Efter 10 klassiker kl 10 nu kommer önske lunchen då man får höra ännu mer blandad musik. Vilket är kanon när man ska plugga. Så ma slipper höra alla dessa radiolåter 1000 gånger!

Nu ska jag inte födriva mer tid. Ska återgå till pluggandet, tenta imån kl 14 men jag känner att det kommer gå bra Precis gjort klart en gammal tenta där jag bara misslyckades med en ända uppgift. Nämligen att räkna ut IRR (Internräntan) Mamma kanske vet hur man räknar det?? Men det är 1 poäng på en 8 poängs fråga så jag ska nog klara mig ändå. Gäller bara att komma ihåg alla dessa formlerna.


Nu är det dags att jobba kåren ikväll en sväng. Kom på i mitt inlägg tidigare idag att jag glömt posta dagens låt.
Dagens Låt: 3OH!3 - Don't Trust Me


XO

Don't give up

Don't give up you got the music in you! Jag har börjat inse en massa saker i livet den sista tiden!

Dagens Låt: John Butler Trio - Better Than
Alltså bara att läsa texten till låten!
John Butler Trio - Better Than

All you want is
What you can’t have
And if you just look around man
You see you got magic
So just sit back relax
Enjoy it while you still have it
Don’t look back on life man and only see tragic

Because you could be better than that
Don't let it get the better of you
What could be better than now
Life’s not about what’s better than
You can be better than that
Don't let it get the better of you
What could be better than now
Life’s not about what’s better

All the time while you’re looking away
There are things you can do man
There’s things you can say
To the the ones you’re with
With whom you’re spending your day
Get your gaze off tomorrow
And let come what may

Because you could be better than that
Don't let it get the better of you
What could be better than now
Life’s not about what’s better than
You can be better than that
Don't let it get the better of you
What could be better than now
Life’s not about what’s better

All I know is sometimes things can be hard
But you should know by now
They come and they go
So why, oh why
Do I look to the other side
'Cos I know the grass is greener but
Just as hard to mow

Life’s not about what’s better than.

All you want is
What you can’t have
And if you just look around man
You see you got magic
So just sit back relax
Enjoy it while you still have it
Don’t look back on life man and only see tragic

Because you could be better than that
Don't let it get the better of you
What could be better than now
Life’s not about what’s better than
You can be better than that
Don't let it get the better of you
What could be better than now
Life’s not about what’s better


Alltså raden And if you just look around man You see you got magic! Är så helt underbar, jag känner verkligen den sista tiden att jag har magic! Roligt när man känner att vännerna stöttar än och även märker skillnad på en. Fick höra på träningen i tisdags att jag såg glad ut igen! Det har jag inte kännt mig på hur länge som helst. Ni märker ju också att jag har börjat blogga betydligt mer den sista tiden också. Här väl med att göra att jag känner gladare och livet är extra kul igen. Det var rätt deppigt ett tag nu det senaste. Men det är som man säger, efter regn kommer det solsken! Nu har jag en hel sommar att göra massa bus på och sedan kommer insparken till hösten då med Knutz! Jävlar vad skoj vi ska ha!

Jag ska även försöka att få ner mina tankar om lite roligare saker än bara mig själv och hur jag mår.
Har tex lite tankar om gitarrer, EU-valet och först in på. :P Ni kommer märka när jag sätter mig ner och skriver lite.
Nu börjar strax Fotbollskanalen Europa, visst säsongen är snart slut men fotboll är alltid kul att titta på!

XO

Breath slow

Tänkte bara hoppa in och ge en stor kram till alla mina vänner som bryr sig om mig :D

Ikväll är det sista kvällen med innebandygänget innan sommaren tar vid och folk sticker till olika ställen i Sverige. Även om min säsong varit katastrof med 2 klubbor som har gått av, körtelfeber (vilket gjorde att jag missade hela höstan nästan) och sedan ett skadat knä vilket gjorde att jag missat 1-2 månader nu i vår också. Men ändå lika kul varje gång att träna. Håller mig uppe och glad. Även om jag inte varit det på alla träningar. Sandra det finns en helt rimlig förklaring till detta också ;)

Dagens Låt: Alesha Dixon - Breathe Slow (Ali Payami Remix)
Go text med Payami sound :D

//Jocke!

It's not always rainbows and butterflies

Vad ska man börja? Drog på mig min första förkylning sedan jag hade körtelfeber i oktober. Kännt av det i cirka 4 dagar vilket är som det brukar när de kommer en. Känner man sig själv förbra när det gäller sånna saker?
Huvudvärk och hosta när man ska plugga är inte okey!

Önskade man kunde åka tillbaka till Gotland igen, helt seriöst bästa helgen i mitt liv!


Usch så hemskt, har en sak jag vill skriva här men det ska jag verkligen inte. Men tycker fan det är rätt ändå! Allt jag har att säga. What goes around comes around!

Dagens Låt: Maroon 5 - She WIll Be Loved
Gudomligt vacker låt, jag känner mig hemma och känner att det finns någon för mig också!

Say what what?!
//Jocke!

Sliten...

Usch fy och blä så sliten man kan vara. Somnade redan kl 21 igår och sov fram till 9 idag, Tvingade mig upp för att lektionen började med 10, men det slutade med att jag landade i soffan av trötthet och blev med dragen till More Coffee vid 11 istället. Brunch, kaffe och sällskap var det jag behövde tror jag, för när klockan nu blev 17 var jag rätt pigg och gick ned till FUM-mötet för att delta.

Tycker det är lite synd att Wennlo inte blev invald som Vice U, jag tyckte själv att han var den som var för utbildningsfrågor mest. Men det var lite talet som avgjorde till tjejen som vann. Hon var vältalad (Säger man så?) även om det känndes att Wennlo var mer, vad ska man säga... Engagerad i just utbildningsfråga. Men vi får se, jag har ju ändå röstat på FUM delegaterna och får hoppas dom gjorde rätt val åt mig.

Nu är det strax dags att sova igen iaf för har lektion mellan 8-12 imån följt av KHU-möte vid lunch och efter det blir det tentaplugg till kl 17 ungefär. Tänkte plugga längre men kom precis på att det är träning som gäller 18:30.
Jävlar vad tider jag skriver om idag... Men känner att jag har livet planerat i två veckor nu. Verkligen tider som gäller, sedan blir det hem för att fira Mamma & Pappa som ska fira 100-års fest på nationaldagen!

Såg föresten att ölandsdjupark har fått en ny Sibirisk Tigerunge. Hur söt är inte den här liksom? :D
Kan ju liksom inte låta bli att le!!!
 


Dagens Låt: Jag har väldigt svårt att välja låt idag. Finns två stycken jag vill ha!
Three Days Grace - I Hate Everything About You & Filo and Peri - Anthem
Både två är starka texter för mig och AG gjorde ju saken både bättre och sämre.

Det sämre vill jag inte nämna ens men jag var arg kan jag lova! Sedan det bättre är att det var länge sedan jag blev så raggad på som jag blev under AG! Så grymt kul att känna att man kan gå ut och bli uppraggad utav tjejer! Varit lite si och så med självförtroendet men jag vet själv att jag inte är som alla andra killar! Och Malin har så jävla rätt i en sak hon säger. Det kommer komma en dag då man kommer hitta en som tycker om en lika mycket tillbaka! :D

Okey märker att detta låter ego men va fan! Jag får väl vara det eller hur? Fått så mycket komplimanger så jag drunkar i dem det sista!
Tack som fan, kap kun kap!
// Jocke!


Absolut Gotland

Jag sitter här och samlar mina tankar efter AG. Helt slut och verkligen helt överlycklig!!! Gått en jävla massa alkohol men inte haft så här kul på en utlandsfest någonsin!
Och ändå lyckades jag missa hälften av Jkpgs folket under dagarna. Gick mest runt och var mig själv med alla! :)
En kul sak som hände sista dagen var att jag fick en smile ritad på handen. Alltså sjukt vad man inte kan sluta att le pga den :P
Borde alltid ha en sådan ritad i handen.
Det finns så mycket att berätta om vad som har hänt, men jag konstaterade att jag lyckats med ett utav mina mål under min studietid. Inget jag vill nämna men nu var det klart! Och sedan har jag även fått mitt 100:e märke till overallen! Ska limma dit dem och ta ett kort så ni kan se hur mitt favorit plagg ser ut :D

Lovade även Em att göra en lista på bra musik som jag lyssnar nu på.
  • Alexander Rybak - Fairytale (okey bara för att den vann Eurovison, men en skön låt som påminner om midsommar)
  • Promoe - Svennebanan
  • Erik Hassle - Hurtful
  • Flipsyde - When it was good
  • Swingfly - Touch and go
  • David Guetta feat. Kelly Rowland - When love takes over
  • Maskinen - Pengar
Där är ett gäng låtar som spelas på min playlist ofta nu det sista!
Pga listan utgår dagens låt!

Men säger: Tack som fan kap kun kap för helgen och lämnar resten av vad som hände under helgen till din fantasti och era minen ni som deltog!
// Jocke

Åskan

Ska vända på inlägget idag och börja med följande:
Dagens Låt: Lazee - Hold on (Stonebridge Remix)
Jag gillar verkligen budskapet i låten och sedan om man lägger Stonebridge på så blir det ännu bättre! Han var grym när han va på kåren senast!

Slutat regna här i Jkpg nu, var ett riktigt busväder precis. Åska och hällregn i princip. När man pratar med folk verkar det som att de flesta inte tycker om åska. Jag där imot älskar åska. Vet inte varför men har väl något med att man kan krypa upp i soffan, tända ljus och bara sitta och mysa medans det blixtrar och dundrar utanför. Jag känner mig trygg när det är sådant väder. Det bästa skulle ju vara att ha någon att mysa med i soffan med också men man kan inte få allt här i livet. 

Helgen lär vara lugn iaf, första på länge ändå. Inga fester inplanerade då det är Absolut Gotland nästa torsdag så alla bara väntar nu ungefär. Ska bli så jävla roligt =) Imån är det jobba kåren som gäller, alla faddrar ska få festa av sig lite :P

// Jocke!

Vårbalen

Ja som ni kanske märker har jag faktiskt börjat blogg igen. Har så mycket känslor och tankar som jag börjat tröttna på att berätta för folk så skriver ner de här i stället. Igår var det alltså vårbal på stora hotellet, jag deltog inte på själva balen men jag jobbade på kåren när folk kom dit strax efter kl 23. Det var verkligen som en bal på slottet, alla var så uppklädda och en massa band på sig. Sedan var alla vi som jobbade också ordentligt klädda med vit-skjorta och svarta byxor. Kände mig som resturang folk när jag jobbade.

Kvällen bestog mest utav drinkar och fin sprit, typ Cognac och Whiskey. Sedan går Hatzen Katzen hem på alla språk och former fortfarande :P

Sedan fick ett kul förslag, om jag nu inte skulle få jobb på UPS i sommar igen, så kanske jag ska åka ner till Cypern och jobba som bartender en sväng. Skulle vara jävligt kul och lärorikt. Sedan skulle man också slippa en svensk sommar ett tag.... Men det får veckan utvisa hur det blir. Får jag inget jobb sticker jag!


Dagens Låt: Promoe - Svennebanan
Hel skön låt bara!!!

Peace out!

Sol

Visst är det underbart när solen skiner? Man blir på bra humör alla små problem i världen bara försvinner och man bara ler. Iaf gör jag det. Jag måste även nämna mina vänner som håller mig flytande nu efter henne. Tack för att ni hör av er och vill träffa mig, hjälper verkligen! Shout till N,A,Slask och MALIN!!!  som är bäst!

Nu gäller det att se framåt i tiden! Massor utav kul saker som händer, börjar redan idag då det är jobba på kåren som gäller. Efterfesten till Vår balen som är idag. Sedan är det plugg som gäller rätt mycket denna månaden, vilket är svårt när det är så gött väder som det har varit sista tiden ändå. Men har ändå en ljuspunkt kvar innan det blir sommarlov på riktigt. det är AG verkar vara ett toppengäng som åker till Gotland iår. Kommer ha så jävla roligt känner jag redan nu. Bara 1½ vecka kvar dit också... Tiden bara försvinner så fort!

Nu ska jag iaf fortsätta med att sitta i solen och läsa "Liftarens Guide till Galaxen" som jag började på igår. Blivit en bokmal igen känner jag :D Enkelt sätt att fördriva tiden i solen såklart ;)

Dagens Låt: Flipsyde - When it was good
Helt underbart beat i den låten. Jag får tbx mina good memories av texten också!
"When it was good, we where sitting ontop of the world!"

Peace out! (L)
// Jocke

RSS 2.0