Sammanfattning 2009

Hittade lite kul videos på en hemsida som visade topplistor på olika saker

Låtar:
http://www.youtube.com/watch?v=iNzrwh2Z2hQ

Filmer:
http://www.youtube.com/watch?v=s5bc8zFUiQE

Till slut 2009 från världen (mest USA)
http://www.youtube.com/watch?v=eKYe1KiwywE

2010

Då var det ett nytt år alltså... nya löften och nya saker att ta tag i. Löften är som gjorda för att bryta tycker jag, men jag gjorde faktiskt ett löfte. Nämligen att dricka mindre detta året, förra året bjöd på ett par rejäla fester! Visst jag ska inte sluta gå på fester och sluta att umgås med mina vänner. Men jag känner att jag borde ta det lugnt, både för att jag har en del i skolan och även för min kropps skull. Högskoletiden har bjudit på en rejäl del alkohol, känner nu också när jag fortfarande är sliten efter nyår att festa en kväll och sedan vara sliten i två är inte värt de. Kan gå ut och ha det roligt med mina vänner, men alkoholen ska inte få vara i centrum. Sedan att man faktiskt kan träna ordentligt efteråt och även spara enorma summor pengar på att dricka mindre tror jag kan vara riktigt bra. Nu får vi se hur länge man kan hålla detta löftet men jag siktar ändå på att välja stunder att dricka istället för att vara ute varje onsdag.

Börjar snart bli dags att söka sommarjobb också... Är det inte hemskt hur tidigt man måste vara ute för att få ett sommarjobb? Jag har tänkt lite på olika jobb och de som lockar mest är ju så klart bartender, helt skulle jag vilja jobba utomlands för att få ha tid att åka till solen och värmen. Sedan ska jag såklart söka bartenderjobb i Jkpg och kanske Gbg. Sedan får vi se om det blir några fler jobb. Mitt nästa projekt i skolan är min omtenta i Linjär Algebra på tisdag den 12e. Efter det är det Photoshop kursen jag ska bli klar med. Sedan jobbar vi mot ytterliggare 2 omtentor v7. Planer för hela våren känns det som. Nu gäller det bara att jag håller dem! Men klart fan jag ska göra det, vill ju ta min examen nu snart!!!
Go get them tiger! Man uppnår inget om man inte försöker och ingen gillar någon som bara klara av det halvdant. Visst man kan nöja sig med 70% av ett projekt men man kan inte nöja sig med 70% av ett halvt projekt!

//Jocke!

RSS 2.0