Kanon helg!

Hej på er!
Får ursäkte att jag nästan har slutat blogga den senaste tiden, men har hamnat i ett sådant läge där jag inte har jätte mycket att skriva om alt. inte haft tid. Mest det först nämda, men jag är ändå glad att ni fortsätter att titta på in sidan lite då och då =)

Helgen har som sagt varit kanon! Varit en helt nykter helg, vilket jag kände att jag behövde. I fredags var det inflyttnings-/20 årsfest i Sesam huset. Inte varit där sedan Knutz flyttade ut förra året, trevlig liten korridor med mycket folk :P Fast gick hem redan kl 23. Vuxenpoäng på den liksom! Hemma i säng innan kl 24 en fredag!!!

Lördagen var det rundtur på stan som gällde och även bio. Var och såg "The International" med Clive Owen. Hade rätt höga förväntingar på den filmen men levde inte alls upp till dem. Kom på att jag tittade mer på byggnaderna som var med i filmen än på själva filmen. Bla var deet bilder från Guggenheim museet i New York ritad utav Frank L. Right. Och även ett häftigt hus som jag har för mig ligger i Tyskland någonstans. Men i filmen var det inplacerat på Sicilien. Kändes så där halv konstigt när jag väl kände igen garaget :P som är det jag har sett på lektionerna.



Söndagen har varit en riktig slapp dag. Började med riktigt lång sovmorgon =) Och tillslut tog jag mig ner till gymmet och tränade i cirka 1 timme. En riktigt lugn och mysig helg iaf =)

Planer för veckan finns det iaf. Föresten kommit på att jag missbrukar förkortningen iaf( i alla fall) alldeles förmycket! Ska sitta och göra en bild bättre i photoshop kursen. Publicering på webben heter uppgiften, och sedan är det jobb på kåren på onsdag för första gången på 5 veckor. Nästan förlång tid alltså! Sedan blir det att åka hem till Stenungsund på Torsdags morgonen för en snabbvisit innan jag följer med familjen upp till Stöten för att åka skidor i helgen! Ska bli så underbart skönt att få åka ner för en backe igen. Inte gjort det sedan jag var i Val'thorens för 2 år sedan!

Dagens låt: Phil Collins - On my way

// Jocke!


Hjärtslaget

Nu har jag fått kraft att skriva om helgens bravader! Tog 2 dagar att återhämta sig efter dem nästan, rätt illa men haft så jävla kul ändå! Hjärtslaget är alltså en utlandsfest som ägerrum i Halmstad. En utlandsfest är en studentfest som äger rum i en annan stad än där man studerar! Visst även Jönköping har sin utlandsfest nämligen Syndafloden. I princip åker man dit för att träffa andra studenter från andra städer men eftersom Jönköping är snyggast och helt enkelt bäst. Så brukar vi inte alltid umgås med de andra dräggen lika mycket, utan vi träffar varandra :P Sedan dricker man alkohol och allt som hör till i 2 dagar kanske 3 om man är stark nog att dricka på bussen hem på söndagen! ;-)

Jag har cirka 100 bilder att välja mellan men skulle inte tro att en del utav dem passar in i min blogg riktigt. Så ska välja ut några när jag orkar att göra det!
Nu ska jag återgå till min lektion som jag sitter med tänkte jag.
Dagens låt: Finger Eleven - Paralyzer
Utan motivering!

// Jocke!

Sliten nu!

Usch, gärna jobbigt med två träningspass på en dag, även om både två kändes kanon är man rätt sliten nu! Vakna imån och känna att man mår bra =)
En sak som är rätt tråkigt eller rättare sagt segt är att min blad på min nya klubba jag köpte i höstas sprack... Precis på den punkten där jag läger bollen varje gång jag skjuter ett skott eller slår en pass. Och köpa ett nytt känns segt när bladet kostar 400kr.... Ändå mycket pengar när Januari är 1½ månad för studenter...

Så var det Onsdag igen snart, en massa att stå fortfarande och känns ändå inte som man är ledig för en på torsdag kväll. Har som vanligt en massa planer som jag ska göra, men iaf en sak som jag ska lägga min dyrbara tid på!
Just de, måste skriva ut min tatuering också.. jaja finns tid till det med!

Dagens Låt:
Alter Bridge - Before Tomorrow Comes
Bandet är egentligen gamla Creed som jag älskade när dom kom, men lades ner 2004, nu har alltså Alter Bridge skapats men sångaren i bandet är ny. Tycker om det nya soundet!

Föresten det lär komma lite bilder nu efter helgen och onsdagen igen, jag är så sjukt dålig på att få med mig kameran hela tiden. Måste bli bättre på det, nu när jag ändå är en ny människa.

// Jocke!

Full vecka

Hej hopp!
Inte skrivit haft tid att blogga de senaste två dagarna, han ju få iväg ett panik inlägg i lördags men det finns en helt naturlig förklaring till min frånvaro.
Har haft besök från Stockholm som sagt genom Anniina! Kanon trevligt att ha någon runt sig hela tiden, men nu när hon flyttade vidare till en annan kompis i Jkpg så känns det ändå lite tomt att inte ha något att prata med på kvällarna. Det är vid sånna här tillfällen som man har bloggen till! Sedan hjälper även msn/facebook/telefonen till rätt bra att man inte ska känna sig ensam =)

Så helgen har som sagt varit kanon med fest,mat,träning och lite mys här och var =) Man underskattar hemma kvällar med trevligt sällskap, mat och lite vin. Borde nog bjuda hem folk oftare! Om du känner dig sugen är jag faktiskt en rätt okej kock, om jag får säga så själv! Har iaf ett intresse, och jag kan säkert hitta ett bra vin om du vill också. Inte misslyckats med att hitta ett dåligt på bolaget ännu!

Veckan som sagt är rätt full, på två sätt! Har omtenta i Matematisk Analys på torsdag, så det är plugg inför den som gäller och sedan ska man ner till Halmstad och Hjärtslaget vilket blir att man är full där! Full på två sätt som sagt!

Dagens låt: James Morrison - You make it real
Helt underbar låt! Fast kanske bara jag som tycker det, men lyssna gärna in hans senaste två skivor!

And I'm running to you baby
You are the only one who saved me
That's why I've been missing you lately
Cause you make it real for me

// Jocke!

Fäääst med stort F!

Kanske inte jätte fest men iaf lite idag. Ska ta sig ända ut till Råslätt vilket är Jönköpings svar på Angered i Göteborg typ, om ni förstår vad jag menar!
Annars sitter man här och äter sallad efter träningen, nyttigt eller hur ;-)
Sedan är Anniina här på besök i ett par dagar, hon fick låna min soffa att sova på eftersom hennes lägenhet är uthyrd i andrahand under hennes praktik. Alltid trevligt med besök och något att prata med, något man verkligen saknar när man bor själv.

Im falling in love with..........my favorite song! ♥
Dagens låt: Mando Diao - Dance with somebody

// Jocke!

Torsdag igen

Ja då vart det torsdag igen, att det alltid blir det så snabbt nu för tiden! Faktiskt hunnit med en massa idag, städat, diskat och tvättat. Vuxenpoäng till mig! Mogen nog att snacka pension....? NOT!
Fick ta och boka om min tatueringstid också, vilket var rätt tråkigt. Såg fram imot att göra en den 25:e Februari, nytt datum blir Tisdag den 10 Mars kl 12.00! Anledningen är att jag ska åka skidor den 26-1 och inte jättebra för tatueringen att läka under ett underställ och en massa kläder.

Nu ska jag strax iväg och handla mat också, har inte en anning vad det blir för mat i helgen riktigt. Anniina kommer ju hit så får se till att hitta på något kul!

Dagens låt: James Morrison - Please don't stop the rain
Underbar låt, liksom hela hans album "Songs for you, thruths for me" skaffa det helt seriöst eller lyssna genom spotify!

// Jocke!

Shinedown

Atleast the sun shines down on us today!

Började med en ny kurs idag, Digital Bildbehandling. Vilket är Photoshop kurs, och jag skojar inte att det programet är så jävla stort! Fick första grundkursen idag utav två. Mycket info att ta in men verkar så himla skoj! Så dags att be min bror ta ansikts kort och en del lanskap med hans systemkamera hemma då jag inte känner att min digitalkamera eller telefon klara av det som jag tycker behövas på bilderna. Ska bli riktigt kul att få lära sig PS nu. Föresten lärarens blogg fick pris igår på http://storabloggpriset.se/ i kategorin Prylar & Teknik. http://moderskeppet.se/ är sidan iaf.

Fick föresten sova i natt igen =) blev totalt 13 timmar sömn och det behövdes efter 3 timmars sömn på 34 timmar som det blev innan :P
I mån är det byggsittning också, ska faktiskt bli kul att träffa lite byggare igen. Blir inte allt för ofta nu förtiden!

Ska föresten varje gång gör ett inlägg sätta dagen låt, då det sällan blir mer än ett inlägg per dag.
Dagens Låt: Metro Station - Shake it
En låt som gör mig glad iaf. Hoppas den ger ett leende också =)

// Jocke!

Super Bowl XLIII

Vet inte hur många som satt och såg Super Bowl finalen igår! Men jävlar vilken match det var, lätt värt att sitta uppe och kolla. Matchen stog mellan Pittsburgh Stealers och Arizona Cardinals. Pittsburgh var stor favoriter genom att leda all statisik som fanns tror jag. Allt från points/game till yard/game och allt möjligt. Och när matchen började så var det bara ett lag på banan. Arizona kom verkligen ingenstans!  Och efter första halvlek, ( 1 halvlek för er som inte vet är 2x15min) stog det 17-7 till Pittsburgh efter en gigantisk interception return på 100 yards! Vilket är hela planen! Sedan kommer statistiken upp som alltid. Pittsburg hade ett record på 152-1-1 när dom ledde med mer än 11 poäng sedan 1988. Vilket är 152 segrar, 1 ovagjord och 1 förlust. Och det såg ännu bättre ut efter tredje quartern när det var 20-7! Så vaknar underdogen Arizona och när det återstår två och en halv minut så har Arizona ledingen med 23-20 efter en sjuk upphämtning! Då trode man det var klart men Pittsburgh ledda av quarterbacken Ben Roethlisberger och Santonio Holmes som gör den sista touchdownen  med 35 sekunder kvar! vilket gör att det blir 27-23!

Jag och Stenis bara satt och stirrade kl 04 på morgonen! Helt otrolig match och jag är verkligen glad att jag såg den, men är riktigt trött idag och projektet går långsamt framåt. Ska vara klart kl 18 ikväll liksom, men jag hinner som det är nu. Har bara lite kvar att bygga på modellen! Ska bli skönt att sova inatt iaf :P
Men dags att återgå till byggandet.

Dagens låt:
Kings of leon - Sex on fire

// Jocke!

Joakim

Joakim, Joachim eller Joacim är ett mansnamn, ursprungligen hebreiskt Jehoiachim (יהויקים) som betyder 'Gud skall upprätta'. Joakim är enligt legenden namnet på Jungfru Marias fader, se Joakim (Marias far). I Gamla Testamentet och Apokryferna i Bibeln omnämns personer som översättarna gett namnformen Jojakim. Det äldsta belägget i Sverige är från cirka 1425.

Alltid kul att veta vart ens namn kommer ifrån och vad det betyder!
Sitter här nu och väntar på Super Bowl finalen som börjar 23:55. Blir alltså en uppesittar kväll idag!

// Jocke!

Fyllediskussion

Fyllediskussioner är rätt roliga ändå och man kan faktiskt lära sig något ibland. Igår hade vi verkligen en rätt sjuk diskussion. Nämligen att någon hade gjort en undersökning på Lunds Universitet om sexuella kontakter.
I Lund går det 42 000 studenter. Om man hade haft sex med 6 olika personer så hade man i princip varit i kontakt med alla 42 000 personer på Universitetet. Sexuell kontakt av något slag alltså!

Tänk då på lilla Jönköping!!! Vi har knappt 10 000 studenter. Om man räknar på samma sätt behöver man ha kontakt med 1.4 personer för att vara med alla 10 000! Rätt sjukt ändå! Jävla incest liksom!

Föresten det är något starkt ljus på himmlen som lyser och det gör ont i ögonen! Första gången iår tror jag nästan?
Dags att bygga modell också, kan ju passa på att dra in några bra låtar då jag vet att det uppskattas ibland =)

Akon - Beautiful (ft. Colby O'Donis & Kardinal Offishall)
Basic Element - Touch You Right Now
Ali Payami vs. Aquagen & Warp Brothers - Blade

Lorentz & M. Sakarias - Mayhem


You're so beautiful
So damn beautiful
Said you're so beautiful
So damn beautiful




// Jocke!

RSS 2.0