Ont i tummen

Kommer ha träningsvärk i tummen imån. Suttit och lirat NHL 2010 med Fritz hela kvällen. Sjukt kul :P
Hårdrockssittning igår också, lika kul som vanligt att spöka ut sig och se vad andra har för tankar och idér.

Dagens Låt: Ryan Cabrera - I Will Remember You
Mysigt låt som passar till hösten!

Nu blir det att sova, afterwork hemma hos Malins föräldrar imån.

//Jocke!

Bloggande och höst

Ja mitt bloggandet går inte alls bra just nu, har svårt att hitta tid/lust/inspiration till det. Men nu sitter jag här iaf. Solen skiner till och från och det känns inte alls som höst just nu, visst löven har börjat falla och hade ett som irriterade fastnade på min sko förut när jag gick till tatueraren fick stanna och plocka bort de. :P
Var och fyllde i min tattoo iaf så det känns nice, hoppas att den läker bra och att jag är nöjd nu när den äntligen ska vara helt klar, ävne om jag lär behöva fylla i den igen. 

Det har ändå hänt rätt mycke i mitt liv det sista, fester och spenderat tid med alla mina vänner. Även börjat att träna mycket igen! Det är säkert bara jag som tycker detta men att träna tills man inte orkar lyfta en vikt till eller springa tills man spyr är oftantligt skönt enligt mig! Kalla mig knäpp men att pressa kroppen till det yttersta är underbart! Igår lirade jag min första match i innebandy på 1½ år. Kändes att det var ett annnat tempo eller ja tempo och tempo vi är ett kompisgäng som lirar korpen men jag gjorde ändå 1 mål och 1 assist, tyvärr fick vi stryk med 7-5 mot ett gubbgäng men ja ruitn > ungdom i korpensamanhang. Sedan gick jag och lirade med JSIF i 2 timmar och hade problem att ta mig ur sängen i morse :P Träningsvärk!!!!

Idag blir det att ta sig ut till MAXI och handla mat med Wennlo och Malin. Efter det kladdkaka och Färjan 3 hemma hos Malin! Idag visas avsnittet där folk från Akademien är med, den resan jag missade i våras.. :( Får hoppas att någon gjorde bort sig totalt!
Vad händer annars i veckan för mig tro? Lektion mellan 9-16 imån och sedan träna gym eller innebandy eller kanske båda ^^ Sedan är det Pollyklubbenshårdrocksittning på gamla hlk då vi ej fick biljett till den på Akademien. Så annordnar en extra som är följande: Mer öl, Mer Rock och Mer Naket. Fredag sedan blir det middag hemma hos Malins föräldrar med ett gäng.

Dagens Låt: Tiësto feat. Sneaky Sound Sytem - I Will Be Here
Tiësto i sitt ess!

//Jocke

3 veckor sedan sist

Idag är det tre veckor sedan sist jag bloggande. Anledningen?
Det har varit inspark i 2 veckor, sedan har jag inte haft tid pga skolan eller för att jag åkte på den där rackarns insparksförkylningen som jag ligger med nu. På bättringsvägen iaf, idag snorar jag inte och svettades inte ihjäl när jag gick upp heller. Men har en retlig hosta fortfarande, men det blir ändå några öl på Akademien idag då det är dags för höstens första taco. Mums =) Slippa laga mat är alltid nice.

Ska försöka att komma igång med bloggandet igen då jag ser att allt fler läser bloggen än tidigare. Även fast jag inte har uppdaterat på 3 veckor som sagt, strange :S

Dagens Låt: Johannes Norneby - Bärs é livet
Insparks låt med skönt motto ;)

//Jocke!

RSS 2.0