Det snöade!

Japp en liten stund i morse när jag körde Mamma till jobbet kom det snö! Annars finns det inte så många ljuspunkter just nu. Längtar hem till Jönköping igen, för lite fart och fläkt här hemma. Men är rätt skönt att ladda batterina inför ytterliggare en termin.
Inte för att det kom mycket snö men det är kallt och fullt med rimfrost över alla träd, så det ser ut som snö ändå =)
Tänkte att det kunde vara på plats med att visa granen också, Mamma tycker det är en Disney gran i år. Kunde sett bättre ut i toppen för att vara 10/10 för mig.




Nu är det snart nytt år också, dags att göra slag i sina nyårslöften kanske? Ska banne mig hålla dom iår också :P



Hittade en bild från midsommar på datorn också! Fan Knudis palla dig hem nu!

Peach Out!


Annandagen

Hej hopp i jul stugorna!
Annandag Jul idag, då är det annandagsbandy som gäller. Självklart var man iväg och tittade, 1 utav 3216 personer på Skarpe Nord i Kungälv. Illa att Kungälv fick stryk mot Villa Lidköping då med 5-3...

Nationalsången sjungs innan match


Hur har julen varit för mig annars då? Har ju inte orkat skriva någont eller haft tid riktigt. Alltid en massa annat som måste göras och släkt att hälsa på.
Kan börja med Julafton som spenderades hemma hos min Moster med Mammas sida utav släkten. Med det vanliga, julbord, Kalle, paket och allt vad det innebär med julafton.
Hade jag varit snäll då? Klart jag hade, jag är ju alltid snäll säger folk =)
Fick lite serveringsfat och skålar som jag iofs önskade mig ;) Tur man har en förstående Mamma som vet vad jag behöver och köper det till mig :P

Juldagen bar det av till Kungsbacka och min Farbror och kusiner där nere. Dags att fira jul med Pappas sida också. Var mer mat och det vanliga, fick ju köra denna dagen så min tur att vara nykter, ska bli väldigt skönt att slippa köra nästa år då min bror förhoppningsvis kommer ha körkort och får köra alla dagar :P

Annandagen Jul har så här långt beståt utav bandy och ett litet TV köp, tänkte att det var dags nu i mellandagarna att skaffa mig en ny TV. Blev en 37" LG, riktigt nöjd med storleken och priset på den.

Men nu är det nog dags att sova kl 18:00 för har varit helt utslagen sedan vi kom hem från Bandyn.

Natti natti & Peach out ;)

Julhandel

Seriöst aldrig i h*lvete att jag ska vänta tills näst sista dagen! Fullt med folk på torget, fick knô mig fram med armbågarna, och sedan alla dessa människor som varken kan köra bil eller parkera rakt. Tur att allt är färdigt nu ändå, allt från julklappar till alkohol inför nyår.

Jävla UPS jobb alltså... Bara för man jobbat med att köra bil en hel sommar och ser hur illa folk kör. Så det är omöjligt att inte störa sig och bli irriterad. Men nu är det lite ledigt och bara slappa som gäller i 2 dagar, och sedan är det dags för Julafton och alla klappar. Tur jag är snäll så jag får några =)

Här kommer även lite bilder från de två dagarna jag har varit hemma :P

(Julhyasint, Findus,Julgodis(Mintpastiller,citroncola & fudge))
(Altanen 1,Altanen 2)
Tyvärr ingen snö här :(

Peach out! (Folk undrar varför jag skriver persika ut varje gång, saken var att jag skrev fel första gången. Sedan har jag fortsatt med det för att se när folk skulle regerara. Tog lite över 1 månad bara ;) )

Ballader!

Hej hopp! Sitter här och lyssnar på Absolute Rock Ballads. Helt underbar skiva!
Balader är verkligen underskattat musik, och nu snackar vi Rock balader också! Finns inte så mycket att göra, vill bara åka hem men svårt när det är uppgifter att göra klart. Sitter och väntar på att min film i ArchiCAD ska bli klar. Men det tar 1000min när jag gick från skolan vid 18:30 idag, nästan 12 timmar idag. eller ja mer 10,5 kanske. Så ska kila ner till skolan imån kl 11 och hoppas det blir bra så jag är färdig med den. Hålla tummarna att den är bra :D

Rock Ballads är som sagt en kanon skiva, låtarna som är med:
CD1: * 1 Queen - The Show Must Go On * 2 Coldplay - Fix You * 3 Scorpions Still - Loving You * 4 Europe - Carrie * 5 David Bowie - Life On Mars * 6 Mott The Hoople - All The Young Dudes * 7 3 Doors Down - Here Without You * 8 Extreme - More Than Words * 9 REO Speedwagon - Take It On The Run * 10 John Waite - Missing You * 11 The Fray - How To Save A Life * 12 Gary Moore & Phil Lynott - Parisienne Walkways * 13 Mr Mister - Broken Wings * 14 The Calling - Wherever You Will Go * 15 Alice Cooper - Only Women Bleed * 16 Faith No More - Easy * 17 Poison - Every Rose Has Its Thorn * 18 4 Non Blondes – What’s Up? * 19 Foreigner - I Want To Know What Love Is

CD2: * 20 Takida - Curly Sue * 21 Daughtry - Home * 22 Scorpions - Wind Of Change * 23 Mr Big - To Be With You * 24 ZZ Top - Rough Boy * 25 Whitesnake - Is This Love * 26 Limp Bizkit - Behind Blue Eyes * 27 Journey - Don’t Stop Believin’ * 28 Kiss - Beth * 29 Billy Idol - Eyes Without A Face * 30 White Lion - When The Children Cry * 31 Meat Loaf - Two Out Of Three Ain’t Bad * 32 Elvis Costello - Alison * 33 Bad English - When I See You Smile * 34 Thin Lizzy - Sarah * 35 Ugly Kid Joe - Cats In The Cradle * 36 The Pretenders – I’ll Stand By You * 37 Lou Reed - Walk On The Wild Side * 38 Plain White T’s - Hey There Delilah (Abbey Road Ve

Finns inte någon låt där som är dålig iaf! Nu är det mest hemlängtan, och alla sticker här ifrån nu också! Bli Söndag nu!

Peach out!

Time to change

Japp det är dags att ändra sig på alla sätt! Livet som jag lever idag funkar inte i längden, både studentlivet och som jag lever idag.
If you wanna make the world a better place? Start with the man in the mirror!

Svårare än så är det verklige inte, så nu kommer detta jävla löftet jag inte skulle göra inför nyår!
  1. Ska börja träna minst 5 gånger i veckan, Innebandy 3 gånger och löpning/styrketräning 2 gånger i veckan.
  2. Skolan ska få sig ett jätte sving uppåt!
  3. Ska verkligen dra ner på alkoholen! Bara blivit för mycket utav den varan, ska börja gå ut nykter betydligt oftare!
  4. Alla människor runt omkring mig ska se att jag är världens snällaste! Och inte bara 90% av tiden som det har blivit.
Ni ska helt enkelt få se en ny Jocke! Med start redan när Vårterminen kommer igång!

You gonna find someone new!

Hur jag än mår idag, så står jag kvar!
Trött på konflikterna, pallar inte en gång till!
Så vänta och se! Gonna be a little bit better and a little more smarter then before!

Sometimes I get the feeling she's watching me.
And other times I feel like I should go.
And through it all, the rise and fall, the bodies in the streets.
And when you're gone I want you all to know.
I'll carry on

Peach out!!!

Musikhjälpen

Sitter här i mitt tenta plugg och lyssnar på musikhjälpen i P3, och tycker att det är en kanon idé som Sveriges Radio har kommit på. www.sr.se/musikhjalpen så in med dig och lyssna. Önska även låtar genom sms!

SMS:a eller MMS:a din önskelåt till 72955
låt artist hälsning
Kostar 50 SEK som går till radiohjälpens arbete för världens flyktingar

Senast jag hörde hade dom fått 8000 önskningar! Tänk att en liten tanke kan göra så mycket ändå!
Nu ska jag återgå till mina tentafrågor. Vilka var energikällorna i Lindås? Den kan jag iaf! :P

Peach out!

Ensam

Sitter här i min ensamhet i lägenheten, känns lite konstigt för jag har haft folk runt om mig varje kväll sedan i Tisdags. Har inte orkat ta tag i någon idag för det känns som om att alla är upptagna med sina saker på andra håll. Men det går ju saker på TV ikväll också. Innebandyn som precis är slut och nu börjar El Clásico om ett tag!

I morgon är det dags för en utekväll igen! Kåren har öppen en extra kväll för krogpersonal (och alla andra också tydligen) i Jönköping. Så nu ska jag värma lite glögg och krypa ner under filten igen, Cya on MSN or the famous Facebook!

Peach Out!

Tentor

Nu var vi här igen, tentaperiod. Visst att den börjar nästa veckan men kan ju aldrig vara för tidigt ute eller? Denna gången är det byggekologi som ska tentas av, tur det bara är 1 tenta denna perioden.
Fast det är ju ett annat projekt som ska göras också, nämligen Digital Byggmodellering, Så det är bara att plugga teori på dagarna och sitta med CAD på kvällarna.

Annars har det inte hänt så väldigt mycket sedan efter tomtevakan i fredags.
Säsongsavlslutning på kåren i Onsdag och jag jobbade, bästa jobb kvällen i år även om det var extremt virrigt i början av kvällen pga 3 olika aktiviteter innan kåren öppnade kl 21. Annars var det kul med "afterwork" :P Efter vi städat kåren kl 03 så gick vi hem till Klang och drack lite öl och snackade skit till 06 på morgongen. Lagom pigg på torsdagen jag lovar :P

Nej nu är det dags att återgå till pluggandet, att man alltid försöker hitta genvägar att inte plugga jag förstår inte! Man kan alltid städa, diska, eller en massa annan skit som man annars inte orkar göra men nu är betydligt roligare än att plugga. Dumme Swede!

Peach out!

Årets julklapp

Hej

Hittade precis årets julklapp
Pipparkaka!!!


Hur ballt skulle det inte vara att få en sådan här pipparkaka till glöggen? Kanske skulle vara stötande för vissa men ha lite humor. Tänk att få en sådan här på ett café, skulle ju garva ett bra tag :P

Även blivit antagen till Digital Bildbehandling på HLK, ska bli riktigt kul att lära sig Photoshop på riktigt!

Peach out!

Guess what!

Hej

Sitter här och skriver mitt sista i Building and the Environment ska bli skönt när detta är klart.
Tänkte bara säga att jag faktiskt ska träna ikväll för första gången sedan jag blev sjuk, får verkligen hoppas att magen klara av detta. Funkar det så kommer jag bli mitt vanliga jag igen. Ni kommer allt få reda på hur det kommer att gå =)

Yes äntligen! Kan träna igen =) Visst att kondisen är körd i botten, men nu blir det hårdträning igen! Klarade mig riktigt bra utan att få ont i mjälten.

Peach out!

Speciella saker

Hej!

Satt precis och tittade på Twilight den nya Horror/Thrillern som går på Bio nu.
Vad är det som gör oss så facinerade utav övernaturliga saker och sådant som inte är normalt?
För vad är normalt egentligen. Det finns ju ingen människa som är normal liksom, alla är ju olika det är ju därför vi är människor! Tänk om alla verkligen hade varit kopior av varandra.
Visst hade det varit som nu men fatta vad tråkigt och enformigt allt skulle vara.

Men tillbaka till övernaturliga saker. Varför är just Vampyrer och Varulvar så speciellt? Är det just för att det bara är påhittat, eller finns det sånna människor ute i världen? Samma med Loch Ness odjuret finns det eller finns det inte? Vem vet, vissa påstår ju sig ha sett det men det finns inga bevis.

I morgon är det tomtevakadags har hört att det kommer vara sjukt mycket folk. Så vi kör på förfest hemma hos mig kl 1600. Om du läser och är sugen så är det bara att höra av sig hur många ni kommer och vilka ni är. För alla vet vi ju hur mycket studenter tycker om att festa kolla bara kön som var när hårdrockssittningen började sälja biljetter.


Studenter är ett jävla pack :P

Peach out!

SPIIK!

Ja vart ska man börja! SPIIK var så jävla kul, ÅÅ VARFÖR?

Ska jag samanfatta lite kort nu
FREDAG: Gick på bussen, sedan svart
LÖRDAG: Vaknade bakis som satan. Efter en tripp till bolaget och Mcdonalds så var det åter rätt svart. Bakfyllan försvann innan 16.00
SÖNDAG: Måde riktigt bra på hemvägen men kände nog att man började nyktra till framåt kvällen.  Illa?

Helgens citat:
-
Vad står det på lappen? (Kille från Ronneby som gav en lapp till folk där det stog följande "JAG ÄR DUM")
- ÅÅ VARFÖR??? (Terror :P)
- Vem var det som kasta? Akta skjortan! (Rasmus tror jag)
- Vart är Max och Ninna? Dom är i Skövde!!! (Jag kl typ 9 på morgonen efter jag blivit väckt)
- Dessa Bittra Bluecrew (Moi)
- Vem är Ernst Hopper? (Lappar som stog på stan)

Helgens sak:
Den där jävla bögörnen!!!


Helgens händelse: (Tar inte upp de snuskiga sakerna. Utlandsfest fatta själv ;) )
SPIIK SÅ KLART!!!

Jag orkar inte förklara mer detaljerat vad som har hänt under helgen. Ni får nöja er med bilder på Facebook :P
Nu ska jag nog sova eller nått igen, illa när man fortfarande är sliten efter 12 timmar i sängen.

Peach out!

RSS 2.0